6988306663 Αλ. Μπινιώρη 59, Νεάπολη, Θεσσαλονίκη ydravlika.popa@gmail.com

POPATHERM
Γιάννης Πόπα - Θέρμανση - Καυστήρες - Φυσικό Αέριο - Ύδρευση - Αποχέτευση - Πυρόσβεση - Νεάπολη Θεσσαλονίκης


Η επιχείρηση POPATHERM, με έδρα στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, είναι ένας κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών στους τομείς της μελέτης, εγκατάστασης και συντήρησης συστημάτων θέρμανσης, καυστήρων, φυσικού αερίου, ύδρευσης, αποχέτευσης και πυρόσβεσης. Με δεκαετίες εμπειρίας στον χώρο, η POPATHERM έχει καθιερωθεί ως ένας αξιόπιστος εταίρος στην κεντρική Μακεδονία και τον ευρύτερο χώρο της βόρειας Ελλάδας.
Η επιχείρηση αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών με εμπειρία στον σχεδιασμό και την υλοποίηση ποιοτικών συστημάτων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών της. Η POPATHERM ειδικεύεται στον τομέα της θέρμανσης, προσφέροντας λύσεις που είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της. Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες της εταιρείας είναι σε θέση να μελετήσουν, να σχεδιάσουν και να εγκαταστήσουν συστήματα θέρμανσης που προσφέρουν αποτελεσματικότητα, εξοικονόμηση ενέργειας και άνεση για τους πελάτες.

 

Θέρμανση

Θέρμανση

Η "Popatherm" αντιμετωπίζει κάθε έργο με προσοχή στη λεπτομέρεια και διασφαλίζει την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καυστήρες

Καυστήρες

Η "Popatherm" διαθέτει εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών και μηχανικών με εκτεταμένη γνώση στους καυστήρες και τα συστήματα θέρμανσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φυσικό Αέριο

Φυσικό Αέριο

Κάθε έργο αντιμετωπίζεται με προσοχή στη λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας ότι οι πελάτες λαμβάνουν αξιόπιστες και ασφαλείς εγκαταστάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ύδρευση

Ύδρευση

Η "Popatherm" δεν παρέχει μόνον υπηρεσίες εγκατάστασης. Είναι δίπλα στους πελάτες της για τη συντήρηση και την αντιμετώπιση προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν στα συστήματα ύδρευσής τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ