6988306663 Αλ. Μπινιώρη 59, Νεάπολη, Θεσσαλονίκη ydravlika.popa@gmail.com
hero image


 

 Φυσικό Αέριο
Popatherm - Γιάννης Πόπα - Θέρμανση - Καυστήρες - Ύδρευση - Αποχέτευση - Πυρόσβεση - Νεάπολη Θεσσαλονίκης

 

Η επιχείρηση POPATHERM με έδρα στην γραφική Νεάπολη της Θεσσαλονίκης, αποτελεί κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών στον τομέα του φυσικού αερίου. Υπό την εμπειρη και αφοσίωση του ιδρυτή της, Γιάννη Πόπα, η επιχείρηση ασχολείται με τη μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων φυσικού αερίου, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες της.

Ο Γιάννης Πόπας έχει διακριθεί για την τεχνογνωσία του και την αγάπη του για τον χώρο του φυσικού αερίου. Με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα, διασφαλίζει ότι η POPATHERM προσφέρει σύγχρονες και αποδοτικές λύσεις φυσικού αερίου που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της.

Η επιχείρηση διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που κατέχει τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις και γνώσεις για την εγκατάσταση και τη συντήρηση συστημάτων φυσικού αερίου. Κάθε έργο αντιμετωπίζεται με προσοχή στη λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας ότι οι πελάτες λαμβάνουν αξιόπιστες και ασφαλείς εγκαταστάσεις.

Η POPATHERM δεν παρέχει μόνον υπηρεσίες εγκατάστασης. Είναι δίπλα στους πελάτες της για τη συντήρηση και την αντιμετώπιση προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν στα συστήματα φυσικού αερίου τους. Με την προσήλωσή της στην ποιότητα και την ασφάλεια, καθώς και τη σταθερή επιμέλεια, εξασφαλίζει ότι τα συστήματα αυτά λειτουργούν απροβλημάτιστα και αποτελεσματικά.

Η POPATHERM εκπροσωπεί την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα στον κλάδο του φυσικού αερίου, και αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε πελάτη που αναζητά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και επαγγελματική αξιοπιστία.