6988306663 Αλ. Μπινιώρη 59, Νεάπολη, Θεσσαλονίκη ydravlika.popa@gmail.com
hero image


 

Θέρμανση 
Popatherm - Γιάννης Πόπα - Καυστήρες - Φυσικό Αέριο - Ύδρευση - Αποχέτευση - Πυρόσβεση - Νεάπολη Θεσσαλονίκης

 

Η επιχείρηση POPATHERM με έδρα στην καταπράσινη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης, είναι αφιερωμένη στη μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων θέρμανσης. Με πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας στον κλάδο, η POPATHERM έχει καθιερωθεί ως ένας πρωτοπόρος πάροχος υπηρεσιών θέρμανσης στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και πέραν αυτής.

Ο ιδρυτής της επιχείρησης, ο Γιάννης Πόπας, είναι γνωστός για την αφοσίωσή του στη δημιουργία και την διατήρηση αποτελεσματικών συστημάτων θέρμανσης που προσφέρουν άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας στους πελάτες του. Η POPATHERM αντιμετωπίζει κάθε έργο με προσοχή στη λεπτομέρεια και διασφαλίζει την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της.

Η επιχείρηση προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις θέρμανσης για κατοικίες, επιχειρήσεις και βιομηχανικούς χώρους. Ανεξαρτήτως του μεγέθους ή της πολυπλοκότητας του έργου, η POPATHERM είναι εξοπλισμένη να παρέχει αξιόπιστες και αποδοτικές λύσεις θέρμανσης που προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Επιπλέον, η POPATHERM δίνει έμφαση στη χρήση προηγμένης τεχνολογίας και φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων. Με την αποτελεσματική θέρμανση που προσφέρει, συμβάλλει στη μείωση του ενεργειακού κόστους και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η POPATHERM δεν προσφέρει απλώς υπηρεσίες θέρμανσης. Προσφέρει λύσεις που δημιουργούν ζεστασιά, άνεση και ευημερία για τους πελάτες της, καθώς και την ασφάλεια της γνώσης ότι η επιχείρηση POPATHERM βρίσκεται πάντα δίπλα τους για τη συντήρηση και τη βελτίωση του συστήματος θέρμανσης τους.