6988306663 Αλ. Μπινιώρη 59, Νεάπολη, Θεσσαλονίκη ydravlika.popa@gmail.com
hero image


 

Καυστήρες 
Popatherm - Γιάννης Πόπα - Θέρμανση - Φυσικό Αέριο - Ύδρευση - Αποχέτευση - Πυρόσβεση - Νεάπολη Θεσσαλονίκης

 

Η επιχείρηση POPATHERM με έδρα στην ευάερη και πράσινη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης, αποτελεί έναν πρωτοπόρο πάροχο υπηρεσιών στον τομέα των καυστήρων. Υπό την ηγεσία του Γιάννη Πόπα, η επιχείρηση αφιερώνεται στη μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση καυστήρων, προσφέροντας εξαιρετικές λύσεις στους πελάτες της.

Ο Γιάννης Πόπας είναι γνωστός για την εμπειρία και την τεχνογνωσία του στον τομέα των καυστήρων. Με πολυετή εμπειρία και αφοσίωση στον χώρο, έχει δημιουργήσει μια επιχείρηση που αποτελεί σημείο αναφοράς για την επιλογή, τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση καυστήρων υψηλής απόδοσης.

Η POPATHERM διαθέτει εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών και μηχανικών με εκτεταμένη γνώση στους καυστήρες και τα συστήματα θέρμανσης. Με βάση τις ανάγκες και τις προδιαγραφές κάθε πελάτη, προτείνει και εγκαθιστά προηγμένες λύσεις που εξασφαλίζουν αποτελεσματική θέρμανση και οικονομία ενέργειας.

Επιπλέον, η POPATHERM δεν παρέχει μόνον υπηρεσίες εγκατάστασης, αλλά είναι εκεί για τη συντήρηση και την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν στους καυστήρες. Η προσήλωσή της στην ποιότητα και την ασφάλεια των συστημάτων της, καθώς και η συνεχής επαγγελματική ανάπτυξη, την καθιστούν μια επιλογή εμπιστοσύνης για κάθε πελάτη.

Η επιχείρηση POPATHERM αντιπροσωπεύει την αφοσίωση στην ποιότητα, την αποδοτικότητα και την τεχνολογική καινοτομία στον τομέα των καυστήρων. Είναι η επιλογή που εξασφαλίζει ζεστασιά και αξιοπιστία στο σύστημα θέρμανσής σας, με την επιμέλεια και την εμπειρία που χρειάζεστε.