6988306663 Αλ. Μπινιώρη 59, Νεάπολη, Θεσσαλονίκη ydravlika.popa@gmail.com
hero image


 

 Ύδρευση 
Popatherm - Γιάννης Πόπα - Θέρμανση - Καυστήρες - Φυσικό Αέριο - Αποχέτευση - Πυρόσβεση - Νεάπολη Θεσσαλονίκης

 

Η επιχείρηση POPATHERM με έδρα στη γραφική Νεάπολη της Θεσσαλονίκης, αποτελεί έναν κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών στον τομέα της ύδρευσης. Υπό την εμπειρη και αφοσίωση του ιδρυτή της, Γιάννη Πόπα, η επιχείρηση ασχολείται με τη μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων ύδρευσης, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες της.

Ο Γιάννης Πόπας είναι γνωστός για την εμπειρία και την αγάπη του για τον τομέα της ύδρευσης. Με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα, διασφαλίζει ότι η POPATHERM προσφέρει σύγχρονες και αποδοτικές λύσεις ύδρευσης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της.

Η επιχείρηση διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που κατέχει τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις και γνώσεις για την εγκατάσταση και τη συντήρηση συστημάτων ύδρευσης. Κάθε έργο αντιμετωπίζεται με προσοχή στη λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας ότι οι πελάτες λαμβάνουν αξιόπιστες και ασφαλείς εγκαταστάσεις ύδρευσης.

Η POPATHERM δεν παρέχει μόνον υπηρεσίες εγκατάστασης. Είναι δίπλα στους πελάτες της για τη συντήρηση και την αντιμετώπιση προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν στα συστήματα ύδρευσής τους. Με την προσήλωσή της στην ποιότητα και την ασφάλεια, καθώς και τη σταθερή επιμέλεια, εξασφαλίζει ότι τα συστήματα αυτά λειτουργούν απροβλημάτιστα και αποτελεσματικά.

Η POPATHERM εκπροσωπεί την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα στον κλάδο της ύδρευσης και αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε πελάτη που αναζητά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και επαγγελματική αξιοπιστία.