6988306663 Αλ. Μπινιώρη 59, Νεάπολη, Θεσσαλονίκη ydravlika.popa@gmail.com
hero image


 

POPATHERM
Γιάννης Πόπα - Θέρμανση - Καυστήρες - Φυσικό Αέριο - Ύδρευση - Αποχέτευση - Πυρόσβεση - Νεάπολη Θεσσαλονίκης

 

Η επιχείρηση POPATHERM με έδρα στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, είναι ένας κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών στους τομείς της μελέτης, εγκατάστασης και συντήρησης συστημάτων θέρμανσης, καυστήρων, φυσικού αερίου, ύδρευσης, αποχέτευσης και πυρόσβεσης. Με δεκαετίες εμπειρίας στον χώρο, η POPATHERM έχει καθιερωθεί ως ένας αξιόπιστος εταίρος στην κεντρική Μακεδονία και τον ευρύτερο χώρο της βόρειας Ελλάδας.

Η επιχείρηση αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών με εμπειρία στον σχεδιασμό και την υλοποίηση ποιοτικών συστημάτων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών της.

Η POPATHERM ειδικεύεται στον τομέα της θέρμανσης, προσφέροντας λύσεις που είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της. Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες της εταιρείας είναι σε θέση να μελετήσουν, να σχεδιάσουν και να εγκαταστήσουν συστήματα θέρμανσης που προσφέρουν αποτελεσματικότητα, εξοικονόμηση ενέργειας και άνεση για τους πελάτες.

Επιπλέον, η POPATHERM αναλαμβάνει τη μελέτη, την εγκατάσταση και τη συντήρηση καυστήρων, συστημάτων φυσικού αερίου, υδραυλικών και αποχετεύσεων. Η επιχείρηση δεσμεύεται να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να εξασφαλίζει την άριστη λειτουργία των εγκαταστάσεων των πελατών της.

Τέλος, η POPATHERM είναι εξειδικευμένη και στον τομέα της πυρόσβεσης, προσφέροντας λύσεις και εξοπλισμό για την προστασία από πυρκαγιές, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των χώρων και των εγκαταστάσεων.

Η POPATHERM διακρίνεται για την αξιοπιστία, την επαγγελματική αφοσίωση και τη δέσμευσή της στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, συμβάλλοντας έτσι στην εξέλιξη και την ασφάλεια των επιχειρήσεων και των κατοικιών στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και πέραν αυτής.