6988306663 Αλ. Μπινιώρη 59, Νεάπολη, Θεσσαλονίκη ydravlika.popa@gmail.com
hero image


 

 Πυρόσβεση 
Popatherm - Γιάννης Πόπα - Θέρμανση - Καυστήρες - Φυσικό Αέριο - Ύδρευση - Αποχέτευση - Νεάπολη Θεσσαλονίκης

 

Η επιχείρηση POPATHERM με έδρα στην όμορφη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης, αποτελεί κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών στον τομέα των συστημάτων πυρόσβεσης. Υπό την εμπειρία και την αφοσίωση του ιδρυτή της, Γιάννη Πόπα, η επιχείρηση ασχολείται με τη μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων πυρόσβεσης, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πελάτες από διάφορους τομείς.

Ο Γιάννης Πόπας διακρίνεται για την εμπειρία και την τεχνογνωσία του στον τομέα της πυρόσβεσης. Με πολυετή εμπειρία και αφοσίωση στην ασφάλεια, διασφαλίζει ότι η POPATHERM προσφέρει τα πιο αξιόπιστα συστήματα πυρόσβεσης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προδιαγραφές κάθε πελάτη.

Η επιχείρηση διαθέτει εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών και μηχανικών με εκτεταμένη γνώση στα συστήματα πυρόσβεσης. Βασιζόμενη στις ανάγκες και τις ειδικές απαιτήσεις του κάθε έργου, παρέχει προσαρμοσμένες λύσεις που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την προστασία του κτιριακού χώρου.

Εκτός από την εγκατάσταση, η POPATHERM αναλαμβάνει τη συντήρηση και τον έλεγχο των συστημάτων πυρόσβεσης, βοηθώντας να διατηρηθούν σε άριστη λειτουργική κατάσταση. Η προσήλωσή της στην ποιότητα και την ασφάλεια καθιστά την POPATHERM την ιδανική επιλογή για την προστασία κάθε κτιρίου από πυρκαγιές και άλλους κινδύνους.

Η POPATHERM αντιπροσωπεύει την αξιοπιστία και την ασφάλεια στον τομέα των συστημάτων πυρόσβεσης και αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε πελάτη που αναζητά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προστασίας και ασφάλειας.