6988306663 Αλ. Μπινιώρη 59, Νεάπολη, Θεσσαλονίκη ydravlika.popa@gmail.com
hero image


 

 Αποχέτευση 
Popatherm - Γιάννης Πόπα - Θέρμανση - Καυστήρες - Φυσικό Αέριο - Ύδρευση - Πυρόσβεση - Νεάπολη Θεσσαλονίκης

 

Η επιχείρηση POPATHERM με έδρα στη γραφική Νεάπολη της Θεσσαλονίκης, αποτελεί πρωτοπόρο πάροχο υπηρεσιών στον τομέα της αποχέτευσης. Υπό την εμπειρη και αφοσίωση του ιδρυτή της, Γιάννη Πόπα, η επιχείρηση ασχολείται με τη μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων αποχέτευσης, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες της.

Ο Γιάννης Πόπας έχει διακριθεί για την τεχνογνωσία του και την αγάπη του για τον τομέα της αποχέτευσης. Με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα, διασφαλίζει ότι η POPATHERM προσφέρει σύγχρονες και αποδοτικές λύσεις αποχέτευσης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της.

Η επιχείρηση διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που κατέχει τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις και γνώσεις για την εγκατάσταση και τη συντήρηση συστημάτων αποχέτευσης. Κάθε έργο αντιμετωπίζεται με προσοχή στη λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας ότι οι πελάτες λαμβάνουν αξιόπιστες και ασφαλείς εγκαταστάσεις αποχέτευσης.

Η POPATHERM δεν παρέχει μόνον υπηρεσίες εγκατάστασης. Είναι δίπλα στους πελάτες της για τη συντήρηση και την αντιμετώπιση προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν στα συστήματα αποχέτευσης τους. Με την προσήλωσή της στην ποιότητα και την ασφάλεια, καθώς και τη σταθερή επιμέλεια, εξασφαλίζει ότι τα συστήματα αυτά λειτουργούν απροβλημάτιστα και αποτελεσματικά.

Η POPATHERM εκπροσωπεί την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα στον κλάδο της αποχέτευσης, και αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε πελάτη που αναζητά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και επαγγελματική αξιοπιστία.